Aanbevolen 

Welkom op deze Blog

Een (nieuwe) site voor Saar.

Omdat Saar een nieuwe start wou maken met haar schrijfsels (Blog) vroeg ze mij om haar te helpen met een site om haar blogposts te kunnen plaatsen.
'Liefs van Saar" is ondertusssen een begrip geworden en dus wou Saar hiervan ook een "Stempel"maken.

"Liefs van Saar" werd dus de naam van de site en ook een geregistreerde domeinnaam: www.liefsvansaar.be is een feit. Sorry voor alle Belgische Saar(s) op deze wereld want de term is dus bij deze voorbehouden voor onze Saar.

...

Laatste berichten - MamaBlog

Alles wat al dan niet over mama zijn gaat

Over de site.

Liefsvansaar.be is wel degelijk een site die eigendom is van Saar
(dus voor problemen of klachten moet je bij haar zijn - vandaar ook dat mijn gegevens verborgen zijn) 
en bied dus ook meer mogelijkheden dan een webblog systeem.
De site kan bezoekers inlichten over nieuwe posts die aangemaakt werden.


Je kan je via deze site (of via die mails) ook gemakkelijk uitschrijven zodat je geen mails niet meer ontvangt (voor mensen die al teveel mails krijgen per dag) maar dan moet je wel regelmatig komen kijken of er nieuwe posts zijn. 

 Vind je de post goed dan kan je onderaan de post een waardering ingeven. Deze waardering wordt uitgedrukt in een aantal sterren. Het getoonde aantal is een gemiddelde van de hoeveelheid waarderigen(het getal erna).

Wat doet een post met jou? Welk gevoel krijg je na het lezen van de post? Dit kan je aangeven door op een van de emoticons te drukken. 

 Wanneer je wil dan kan je echt reageren door een tekst achter te laten. Geef je naam in typ je berichtje en druk op "Verzend je reactie". Daarbij kan je ook kiezen voor een abonnement op deze post. Hierdoor zal je op de hoogte gehouden worden wanneer anderen reageren op deze post. Je kan bovenaan kiezen voor welk commentaar systeem je kiest. Wanneer je een facebook account hebt dan zal je profielfoto zichtbaar zijn bij de reactie.

Ben je het eens met een post, (of zelfs niet) en wil je dit delen aan de wijde wereld dan kan je dit altijd doen door op een icoontje te drukken onderaan de post van de sociale media (en we hebben er toch wel genoeg geplaats dus voor iedereen wat wils: Facebook, Twitter, LikedIn, Pinintrest, Reddit, Pocket). Wij zorgen ervoor dat dit netjes op je pagina komt te staan.

Heb je nog vragen, wil je samenwerken met Saar of wil je haar contacteren? Dit kan altijd via Contacteer mij.
Een handig en simpel formuliertje dat  ervoor zorgt dat jouw vraag automatisch in Saar haar mailbox valt.

Verder kan je alle info vinden over Saar en zij er ook pagina's voorzien om door te klikken naar haar pagina"s op sociale media(Facebook, Instagram enz..).


Google Analytics 

Om de website te controleren is wordt er gebruik gemaakt van Google Analytics Tracking Code. Hierdoor kunnen wij analiseren of de website optimaal werk. Hiermee worden gegevens verzamelt van de bezoekers. Deze globale gegevens zullen enkel gebruikt worden voor analyse. Persoonlijke gegevens verkregen door dit systeem zullen NOOIT overhandigd worden aan derden. Dit hebben we zelf niet graag en willen dit dus zeker aan onze bezoekers garanderen.

Dan rest er mij niets meer dan jullie veel plezier te wensen op deze site.

door Xercezz
1
Post Corona
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://saarie.be/

Populairste Posts

Saar
19 april 2020
MamaBlog
We leven in 2020, in een welstellend land en met meer materialisme dan goed voor ons is allicht. Is het dan net daar dat het schoentje knelt? Zijn we te verwend en te hebberig geworden? Of hebben we n...
2
Saar
30 maart 2020
MamaBlog
Om deze blog te beginnen moeten we even eerst een klein stukje terug in de tijd want wil je een koningin zijn dan moet je de kroon dragen ! Het is nog geen maand geleden dat Lona in het ziekenhuis lag...
3
Xercezz
03 september 2020
Technologie
Een (nieuwe) site voor Saar. Omdat Saar een nieuwe start wou maken met haar schrijfsels (Blog) vroeg ze mij om haar te helpen met een site om haar blogposts te kunnen plaatsen.'Liefs van Saar" is onde...
1
Saar
28 februari 2020
MamaBlog
Wanneer je een vriend(in) of familielid hebt met een in het ziekenhuis opgenomen kind weet je misschien niet wat je kan doen om te helpen.Althans, dat is de zin wat ik de afgelopen jaren al heel vaak ...
2
Saar
18 december 2019
MamaBlog
L.O.L. Surprise; de afkorting van Lil Outrageous Littles. Ze komen in alle vormen en maten en veroverende het gehele huis in no time, bij deze bent u dan ook gewaarschuwd dat het aanschaffen ervan op ...
2