L.O.L. Surprise, de nieuwste rage ten huize Bex!

L.O.L. Surprise; de afkorting van Lil Outrageous Littles.

Ze komen in alle vormen en maten en veroverende het gehele huis in no time, bij deze bent u dan ook gewaarschuwd dat het aanschaffen ervan op eigen risico is !!

Van een kleine Surprise bal tot een mega grote winterse chalet, LOL heeft het allemaal en de kinderen hier vinden het geweldig!!!

Eerlijkheid gebied met te vertellen dat ik het een tijdje terug niet eens kende. Toen mijn collega vertelde dat haar dochter er helemaal in de ban van was viel ik dan ook een beetje uit de lucht. Ik liet het verder zijn voor wat het was maar even later volgde daar per toeval dan toch een eerste Surprise bal. Dit is een soort reuze verrassingsei maar dan niet van chocolade. De bal heeft diverse lagen en bij het weghalen van elke laag komt er weer iets nieuws tevoorschijn zoals een tip of een geheimpje. Van buitenaf kun je niet zien welke Surprise pop er in de bal zit en er zitten in totaal zo'n 45 verschillende poppetjes verstopt in de balletjes! Om de verzameling compleet te maken heb je zelfs verschillende collecties in de ballen. Of je nu fan bent van fluffy pets, glitter globe, confetti pop, lil sis of eerder de sparkle serie verkiest, de keuze is aan jou (of je kind!) en enorm!!

Wat ik persoonlijk het leukste vindt aan de LOL collectie is dat het in iedere prijsklasse valt. Of je nu naar de goedkope 'tienerkamer' winkel gaat of naar een grote speelgoedwinkel, je zal het steevast wel tegenkomen in de rekken! Een chocolade adventskalender van nog geen halve euro of een memospelletje voor 3,5euro... No money om je kind een glimlach van oor tot oor te bezorgen! Ook is het ideale tip als (extra) cadeautjes voor een verjaardagspartijtje heb ik me door Miro's klasgenootjes laten vertellen, je weet dus wat te kopen voor de jarige jet!

De unboxing staat met L.O.L. centraal. Wat je ook koopt, je bent gegarandeerd zeker dat je er even zoet mee zal zijn vooraleer je er effectief mee kan spelen. Zo vind je bij de camper zo'n 55+ verrassingen om te openen! De poppetjes beleven in het lichtgevende zwembad de tijd van hun leven en je kind zijn/haar fantasie kan met de catwalk en het schoonheidssalon volop overuren maken! Onze camper kwam nog nooit van ons stukje grond af en toch reisde deze samen met Lona reeds van Afrika tot in Amerika en van de Himalaya tot in de woestijn! Heerlijkheid om te zien en horen hoe ze opgaan in hun eigen lollige wereldje!

Voor het ultieme unboxing gevoel bestaat de Amazing Surprise doos. Niet de goedkoopste maar je krijgt er in ruil wel 14 poppetjes en meer dan 70(!) verrassingen voor terug. Naast de standaard poppetjes zijn er ook diertjes en jongens poppen in terug te vinden. Ook al is het overwegend roze en glitter, Miro en Dries vinden de unboxing en het in elkaar zetten echt wel het betere mannenwerk (of hoe ieder excuus goed is om er ook mee te spelen :-)) Dat deze dan nog hoog op ieders verlanglijst staat hier kon je alvast raden lijkt me....

Als mama zijnde stuit ik wel tegen een paar probleempjes. Vooral ruimtelijke problemen in dit geval. Het is zonde om alles in een grote doos te stoppen en weg te zetten maar anderzijds kan het ook niet gewoon overal blijven staan. Ik ging dan als 'opslagplaats' ook voor de Winterse chalet waarin alle poppetjes die we hebben kunnen wonen. Zo blijft het erg uitnodigend om mee te spelen en is het toch een beetje opgeruimd.

In de doos vind je naast de chalet ook een sneeuwbus met hierin meer dan 95 verrassingen! We zijn dan met zijn allen een hele namiddag bezig geweest om het huis op te zetten. Het is dan ook gemaakt uit echt hout, telt 3 verdiepingen en heeft 6 slaapkamers. Laat de lichtgevende schaatsbaan bevriezen en de poppetjes kunnen echt schaatsen. Daarna kunnen ze zo van de glijbaan af in de hottub roetsjen. De begane grond is de perfecte ruimte voor je poppen om te relaxen bij het haardvuur of te swingen onder de discobol. De eerste verdieping bevat een slaapkamer en de badkamer. In de slaapkamer staan bedden die je kunt veranderen in stapelbedden en in de badkamer is een sauna en toilet met doorspoelgeluiden. Op de 2e verdieping vind je een café en een geweldig zonnedek. Geniet van 360º speelplezier, want de achterkant van het chalet bevat een winters dorp als achtergrond voor extra speelplezier. Als kers op de taart krijg je ook nog een (echt werkende) skilift en (nu komt het, incl de grijze mama haren!) een schoorsteen waar sneeuw uitkomt zodanig dat de poppetjes dagelijks (not!!) verse sneeuw hebben !!

Tot slot heb je voor de superfans nog te leuke gadgets voor in het dagelijkse leven. Niet alleen zijn er schoolspullen en juwelen verkrijgbaar. Er is werkelijk van A tot Z een gehele collectie aan beddengoed, veiligheid-accecoires, verkleedgerief enz enz. Bedenk het zo gek als je wil en de kans is groot dat het bestaat!!

En alle gekheid op een stokje, het maakt de kinderen hier blij! Dus op de kerstlijst staat, je raadt het nooit, idd... nog meer L.O.L.

Liefs,

Saar

Deze blog kwam in samenwerking met MGA, L.O.L. Surprise en DayOne. Waarvoor dank.

Verdere info vind je via hun website of in de verkooppunten. 

2
De kinderkamer, 4.0
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://saarie.be/

Populairste Posts

Saar
19 april 2020
MamaBlog
We leven in 2020, in een welstellend land en met meer materialisme dan goed voor ons is allicht. Is het dan net daar dat het schoentje knelt? Zijn we te verwend en te hebberig geworden? Of hebben we n...
2
Saar
30 maart 2020
MamaBlog
Om deze blog te beginnen moeten we even eerst een klein stukje terug in de tijd want wil je een koningin zijn dan moet je de kroon dragen ! Het is nog geen maand geleden dat Lona in het ziekenhuis lag...
3
Xercezz
03 september 2020
Technologie
Een (nieuwe) site voor Saar. Omdat Saar een nieuwe start wou maken met haar schrijfsels (Blog) vroeg ze mij om haar te helpen met een site om haar blogposts te kunnen plaatsen.'Liefs van Saar" is onde...
1
Saar
28 februari 2020
MamaBlog
Wanneer je een vriend(in) of familielid hebt met een in het ziekenhuis opgenomen kind weet je misschien niet wat je kan doen om te helpen.Althans, dat is de zin wat ik de afgelopen jaren al heel vaak ...
2
Saar
18 december 2019
MamaBlog
L.O.L. Surprise; de afkorting van Lil Outrageous Littles. Ze komen in alle vormen en maten en veroverende het gehele huis in no time, bij deze bent u dan ook gewaarschuwd dat het aanschaffen ervan op ...
2